De groei en oogst van aloë

Aloë Vera is de bron van onze gezondheid. De bron van onze fenomenale producten. De bron van ons bedrijf. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat wij u de allerbeste aloë vera ter wereld kunnen bieden. Daarom bezitten wij onze eigen plantages.

Forever Living Products bezit aloe plantages in het noorden van Mexico en het zuiden van Texas in de “Rio Grande Valley”. Maar onze belangrijkste bron voor aloë vera is onze 2.000 hectare tellende plantage in de Dominicaanse Replubliek – de grootste in de wereld.

In plaats van te vertrouwen op bestrijdingsmiddelen, gebruiken we geiten en schapen om op natuurlijke wijze onkruid tegen te gaan. Zij verzorgen ook de 100% natuurlijke meststof om een subliem gewas te laten groeien, zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van de aloë of het milieu.

Wij hebben lokale boeren in dienst en bieden hen uitstekende arbeidsvoorwaarden. In omliggende steden is men jaloers op de vaste baan en salariëring die wij bieden.

Onze boeren oogsten onze aloë vera met de hand, en behandelen deze met grootste zorg. De bladeren worden binnen een paar uur verwerkt , zodat de zuiverste, meest verse aloë vera gel intact blijft en alle essentiële kwaliteiten behoudt.

This entry was posted in De voordelen van Aloë Vera. Bookmark the permalink.

Comments are closed.