Rex Maughan: Visie en gevoel

Aan het hoofd van Forever Living Products staat Rex Maughan. Als iemand die zichzelf omhoog gewerkt heeft, met de instelling en visie om succesvol te zijn succes, heeft Rex Forever Living Products opgericht en geeft tot op de dag van vandaag leiding aan het bedrijf zoals geen ander bedrijf in de wereld – een bedrijf dat levens verandert door de geweldige producten en stabiele business opportunity.

Opleiding en Ervaring

Na met succes zijn opleiding aan de Arizona State University’s School of Business te hebben afgerond, heeft Rex ervaring opgedaan als General Manager bij Mayer Central Building, als Vice President van Del Webb Corporation, en als Executive Vice President van Del E. Webb Realty & Management Company.

Rex is een gecertificeerd Property Manager en heeft ervaring op het gebied van onroerende zaken, taxatie, audits en fusies.

Charitatief werk

Van jongs af aan heeft Rex het belang en de waarde geleerd van dienstbaarheid en geven. Sindsdien heeft Rex verscheidene scholen opgericht en het Robert Louis Stevenson Museum in het leven geroepen om de schrijver te eren die – net als Rex – verliefd werd op de Samoa-eilanden en daar zijn thuis van maakte.

In 2009 is Forever Giving opgericht om klanten en distributeurs in staat te stellen om donaties te doen om het leven van mensen in armere gebieden te verbeteren. Samen met charitatieve partners strijden zij wereldwijd tegen armoede, honger en het gebrek aan medische diensten voor kinderen.

Rex heeft een groot hart en geeft om zijn medemens – zijn medewerkers, distributeurs en gemeenschap. Rex en zijn vrouw Ruth zien hun charitatieve werk als hun grootste verdienste.

This entry was posted in Over Forever. Bookmark the permalink.

Comments are closed.