De strategie

Klaar voor Succes

Toen Rex Maughan Forever Living Products oprichtte, was hij zich ervan bewust dat het succes van het bedrijf afhing van twee zaken – het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten voor rechtvaardige prijzen en zorgen voor een betrouwbare, winstgevende zakelijke mogelijkheid voor mensen zoals u.

Aangezien elke business afhankelijk is van een netwerk van leveranciers, fabrikanten en distributeurs, heeft elke actie van één van die partijen invloed op het eindproduct. Als een leverancier haar prijzen verhoogt, dan zou Forever genoodzaakt zijn haar prijzen ook te verhogen of aanzienlijk verlies te lijden.

Rex wist dat het niet in het belang van Forever zou zijn om voor de hoge kwaliteit die hij wenste, afhankelijk te zijn van externe leveranciers. Forever heeft om die reden de aloë vera plantages, het productieproces, verpakkingsproces en de opslag allemaal in eigen beheer en is daarmee volstrekt onafhankelijk van derden.

Hoogwaardige kwaliteit in elk stadium

De strategie van Forever Living Products zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit en de kosten in elk stadium, van grondstof tot gewaardeerd eindproduct, in eigen handen is. Forever is op deze wijze beschermt tegen prijsverhogingen en economische strubbelingen.

Compleet zelfredzaam
Forever is een stabiel bedrijf met een bewezen staat van dienst in termen van groei en winstgevendheid. Er is geen vergelijkbare business opportunity die hieraan kan tippen!

Het is succesvol. Het is solide.
Het is de enige business opportunity die u op elk niveau integriteit biedt en de enige business die UW succes gelijk stelt aan haar eigen succes.

This entry was posted in Over Forever. Bookmark the permalink.

Comments are closed.